Τρόποι αποστολής

Οι αποστολές εντός Ελλάδος πραγματοποιούνται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ELTA Courier

 ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων άνω των 49,00 ευρώ και βάρους μέχρι 3 κιλά, ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής. Για κάθε επιπλέον κιλό ο πελάτης επιβαρύνεται με 1,00 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων κάτω των 49,00 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 2,50 ευρώ, εφόσον το συνολικό βάρος των προϊόντων δεν υπερβαίνει τα 3 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό ο πελάτης επιβαρύνεται περαιτέρω με 1,00 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Παραδόσεις

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και η τηλεφωνική εξυπηρέτηση των πελατών, πραγματοποιούνται καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30 - 14:30. Οι παραγγελίες που λαμβάνουν χώρα μέχρι τις 14:00, αποστέλλονται από την Εταιρεία μας την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που λαμβάνονται μετά τις 14:00, αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.

Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

 

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης

-Αττική -> 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

-Χερσαίοι Προορισμοί (αστικά κέντρα) -> 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

-Νησιωτικοί Προορισμοί -> 1 - 3 εργάσιμες ημέρες

-Δυσπρόσιτες περιοχές (εκτός αστικών κέντρων)-> έως 5 εργάσιμες ημέρεςΤο Pharmagen δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις που δεν προκύπτουν από δική του υπαιτιότητα ή οφείλονται σε λόγους ανωτέρας βίας.

Συνεχίζοντας την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε ότι χρησιμοποιούμε τα cookies και τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το EU GDPR.Περισσότερα...

Megamenu

Σύγκριση0Αγαπημένα0

Το καλάθι σας

Δεν υπάρχουν άλλα αντικείμενα στο καλάθι σας